Kassa’s 2.0 op LN24 !

Kassa's 2.0 op LN24 Altijd leuk en ook een beetje stressvol om in de tv-show "Success Stories" van Pierre Hermant op LN24 te zijn. Dit is een gelegenheid om eraan te herinneren dat met de overname van RESTOMAX, PLUGANDPOS, de #horeca-divisie van de advensys-groep, zich met 4500 installaties positioneert als leider in kassa's in Brussel en Wallonië. Ik bevind me in goed gezelschap met François Didisheim, CEO van High Level Marketing | Digital Marketing Communication, Alexandre Hauben, oprichter van Botaniets en Jessica Lion, CEO van Flora Insurance. 60% van de woonplekken in Brussel draait op Restomax of PLUG & POS. Onze uitdaging is nu om te ontwikkelen in Vlaanderen.

#WakeUpBrussels#LN24 #SuccessStories

Hier is de link om de uitzending te bekijken : https://www.ln24.be/2022-03-07/success-stories